VENNOTEN
Benoit PIERART en Gudrun VAN CALBERGH werken mee aan een boek dat alle fasen in het leven van een vennootschap behelst, van de oprichting ervan tot haar verdwijning, met behandeling van alle aspecten waarmee een onderneming in haar dagelijks reilen en zeilen geconfronteerd wordt.
Dit handige werk dat zowel boekhoudkundige, fiscale, arbeidsrechtelijke als contractuele thema’s behandelt, wordt jaarlijks bijgewerkt.
Benoit PIERART behaalde in 1991, met grote onderscheiding, het diploma van Licenciaat in de Rechten aan de Université Catholique de Louvain. Hij studeerde in het kader van het Erasmus-programma aan de Universiteit van Leiden (Nederland). Sinds 1995 is hij eveneens Gediplomeerde in de Fiscaliteit aan Ecole Supérieure des Sciences Fiscales te Brussel met grote onderscheiding. Sinds 1992 is Benoit PIERART ingeschreven aan de Balie van franstalige advocaten te Brussel.
Hij is sinds jaren auteur van juridische artikelen voor het tijdschrift TIPS & ADVIES / ASTUCES (Indicator) en geeft praktijkgerichte seminaries.
Benoit PIERART werkt zowel in het frans, het engels als het nederlands.
Gudrun VAN CALBERGH behaalde het diploma van Licenciaat in de Rechten met grote onderscheiding in 1997 aan de Vrije Universiteit te Brussel.
Voorheen werkte ze gedurende acht jaren als Purchaser in het aankoopdepartement op de europese hoofdzetel van een multinationaal petrochemisch bedrijf. De ervaring en know how die ze daar heeft opgedaan, stelt ze sinds haar toetreding in 1997 tot de Balie van de Nederlandstalige Advocaten te Brussel ter beschikking van de klant.
Gudrun VAN CALBERGH geeft voordrachten in het kader van praktijkgerichte seminaries en is o.m. co-auteur van het artikel «Wie, wat, waar, wanneer ? Voorkennis en bekendmakingsverplichtingen”.
De werktalen waarin U bij Gudrun VAN CALBERGH terecht kan zijn het Nederlands, het Engels, het Frans en het Duits.